Sådär ja.
Veckan går mot sitt slut och jag har precis fått resultatet på en hemtenta: VG (och på den utbildning jag läser är VG högsta betyg...).
Jag har även alldeles nyss skickat in en inlämningsuppgift som stört mig hela veckan. Den tog ungefär 15 gånger mer tid än vad jag först trodde att den skulle ta.
Och i brevlådan låg heattransfern som jag beställt. Nu har jag alla fysiska förutsättningar för att göra tryck på kläder. Men jag vet ännu inte hur man gör...
Våra lektioner idag har varit ovanligt kul. Vår vördade IT-lärare hade gjort mycket kreativa exceluppgifter åt oss. Många gick ut på att lära sig OM-funktionen. Det måste vara det roligaste i hela Excel, att kunna lägga in vilken text man vill i de där tråkiga rutorna. Kalkylarket kan se helt oskyldigt ut tills någon skriver exempelvis 101, och då poppar texten "men DET förstår du väl är ALLDELES för mycket" upp, om man valt att lägga in den.
Psykologin var kul den med. Det är upplyftande att tänka på Varför vi gör de val vi gör och det fick vi göra...
 
Avkommorna sover. Om de fortsätter med det ska jag göra något jag inte gjort på veckor; glo på film. Because I´m worth it.
Over and out.